luni, 28 octombrie 2013

Aripi


Aripi - Aprilynne Pike 

 

Rezumat :

   Laurel este o fată de 15 ani care a locuit într-un orăşel şi a invăţat acasă, dar acest lucru se schimbă când se mută. Ea merge la şcoală, unde îl întâlneşte pe David - un băiat drăguţ şi amabil. Laurel crede că este o fată normală, dar probă contrarie, pe lângă faptul că mănâncă doar verdeţuri, nu-i este frig si preferă să stea în aer liber, este floarea în formă de aripi ce-i înfloreşte pe spate. 
   Surprizele nu se termină , ea îl întâlneşte pe Tamani , care îi spune nişte lucruri mai ciudate decât floarea de pe spatele ei.
   Laurel tinde să nu-l creadă, dar încetul cu încetul, cu puţin ajutor descoperă adevărul. Ea trebuie sa înfrunte răul - mai exact nişte creaturi urâte şi scârboase numite troli.

Opinie :

   Cartea nu este cu orice fel de zâne, ca şi cele din basme sau din desenele animate. Aici întâlnim o variantă spectaculoasă a lor cu mici surprize care apar pe parcursul poveştii. Când situaţia o depăşeşte pe Laurel, îl are pe David de partea ei, dar şi pe Tamani. Cum vor merge lucrurile în acest trio? 
     
Citate :

   ,, Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase - o frumuseţe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă şi privi de-o parte şi de alta a capului. Păreau ca nişte aripi... ''





  • Numele original : Wings
  • Autor : Aprilynne Pike 
  • Editura : Litera 
  • Pagini : 272
  • Punctaj : 2,5/5 .



           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu