vineri, 15 noiembrie 2013

Magicianul - Michael Scott



   Vrajitoarea din Endor a ajutat-o pe Sophie să înveţe Magia Aerului. După aceea Sophie, Josh, Scatty şi Nicholas au ajuns, printr-o poartă de energie magnetică,în Paris.
   Aici Dee va lucra împreună cu Niccolo Machiavelli pentru a-i prinde pe gemeni si pe Nicholas, iar pe Scatty 
pentru a o ucide. Însă ei sunt ajutaţi de către Saint-Germain şi Joan - soţia sa cunoscută ca fiind Ioana d'Arc. Saint-Germain, Maiestrul Focului, o instruiește pe Sophie în timp ce Scatty îl învaţă pe Josh cum să mânuiască o sabie - mai exact Clarent, sora geamănă al lui Excalibur. 
   Josh mai are asupra lui şi ultimele două pagini din Condex. Machiavelli le cheamă pe disir ştiind că ele o urăsc pe Scatty. Acestea vor să-l trimită pe Nidhogg - un mâncător de cadavre, să o devoreze pe Scatty.
   În acest timp Perenelle este închisă intr-o temniţă din Alcatraz şi păzită de un sfinx. Ea fiindcă nu-şi putea folosi puterea magică datorită sfinxului care se hrănea cu ea, cere ajutorul unei fantome şi reuşeşte să scape din temniţă, dar pe urmele ei este Morrigan, Zeiţa-Corb. Perenelle află că Dee a sigilat pe cineva puternic pe insulă, iar ea încearcă să-l elibereze sperând că o va putea ajuta.    

Citate :


- Madame Perenelle. Vrăjitoarea, sâsâi el.    
- Areop-Enap, spuse ea uimită, recunoscându-l pe străvechiul Străbun al păianjenilor. Am crezut că eşti mort.    
- Vrei să spui, ai crezut că m-ai omorât!    
Pânza se contractă şi, dintr-o dată, hidoasa creatură se năpusti spre Perenelle.




  • Nume original : The Magician
  • Autor : Michael Scott
  • Editura : Rao
  • Pagini : 384
  • Punctaj : 3/5 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu