vineri, 22 noiembrie 2013

Şovăire - Maggie Stiefvater



   Grace avea un viitor bine planificat care includea un fierbător roşu - dacă exista, mersul la facultate, şi desigur pe Sam. De la un timp ea începe să aibă dureri de cap, dar nu le dă importanţă crezând că a luat o răceală.
   Sam şi-a reluat slujba de la librărie, însă înainte să se gândească la viitorul lui vrea să se asigure că totul va fi bine cu lupii cei noi transformaţi de Beck. Relaţia dintre el şi Grace întâmpină o problemă: părinţii ei descoperă că dorm în aceeaşi cameră şi le interzic să se mai vadă, iar Grace ajunge la spital datorită faptului că starea ei s-a agravat puţin. Sam se întoarce îngrijorat în casa lui Beck unde îl întâlnește acolo pe Cole - unul dintre lupii cei noi.
   Cole vrea să fie lup - să se piardă pe sine, datorită vieţii lui, el fiind un rock-star. El se apropie de Isabel şi i se destăinuie, iar ea face aidoma lui. Tatăl Isabelei îl împușcă pe Victor - al doilea lup nou, care este toboșarul în trupa NARKOTIKA. Asemenea unui lup mort şi găsit în pădurea din spatele casei Isabelei, lui Grace începe să-i curgă sânge din nas (din ce în ce mai mult), iar doctorii nu pot face nimic să o ajute. 
   La sfarsitul cărţii când lucrurile o iau razna Cole va juca un rol important în descoperirea adevărului legat de transformările în lup şi viceversa.  
        
Citate:


    Nu ştiam cât timp fusesem lup de data aceasta. Câteva minute? Ore? Sau zile? Dimineaţa era pe sfârșite. Nu mă simţeam om, dar nici lup. Oscilam undeva între acestea două, mintea alergând când în amintire, când în prezent, şi înapoi în amintire, eram conştient atât de prezent, cât şi de trecut, cu aceeaşi luciditate. 





  • Nume original : Linger
  • Autor : Maggie Stiefvater
  • Editura : Rao
  • Pagini : 348
  • Punctaj:  5/5 .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu