luni, 4 noiembrie 2013

Răfuiala - Kelley Armstrong



   După ce petrec o bună bucată de timp pe străzi, Chloe, Tori, Derek şi Simon sunt salvaţi de Andrew, adăpostiți şi fiecare primeşte un îndrumător.
   Îndrumătorii se tem de puterile mult evoluate ale adolescenților şi încep să creadă că dacă Grupul Edison îi omoară va fi bine pentru toţi, însă cu ajutorul lui Andrew cei patru mai primesc o şansă fiind cheia intereselor lui. Chloe îşi doreşte să le salveze pe Rae şi mătuşa ei, încercând să-şi controleze puterile.
   Simon îşi face curaj şi o invită pe Chloe în oraş, dar la sfârşitul întâlnirii ea relizează că nu Simon este alesul, ci un vârcolac care este prea protector şi găseşte mereu un motiv de ceartă, şi anume Derek.
   Cei patru descoperă că nu sunt în siguranţă în casa lui Andrew, că acesta i-a minţit pe toţi în legatură cu faptul că tatăl lui Simon şi Derek este mort. Adolescenţii încerc să ia legătura cu Kit, dar fără succes.
   În momentul în care Derek se Preschimbă pentru prima dată, el şi Chloe sunt atacați încă o dată de Haită, dar tot ei câștigă şi această luptă.
   Chloe, Tori, Simon şi Derek sunt din nou prinşi de Grupul Edison şi închişi. Chloe acceptă ajutorul semidemonului şi reuşeşte să-i salveze pe toţi.
   La sfârşitul cărţii apare Kit care îi ajută pe copii să câștige lupta de mult începută cu Grupul Edison.
  

Citate :


    Asta era ceea ce voiam. Băiatul ăsta. Viaţa asta. Acest eu. N-aveam să-mi regăsesc niciodată viaţa de dinainte, dar nu-mi păsa. Eram fericită. Eram în siguranţă. Eram exact acolo unde voisem să fiu. 




  • Nume original : The Reckoning
  • Autor : Kelley Armstrong
  • Editura : Leda
  • Pagini : 348
  • Punctaj : 5/5 .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu